Konferencia ajánló – Kutatás 2012

A Médiapiac és a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. közös szervezésében 2012. március 21. és 22. között, Tapolcán kerül megrendezésre a Kutatás 2012 konferencia. Az előadók a hazai piackutatás legújabb trendjeit és innovatív megoldásait mutatják be.

A konferencia résztvevői gyakorlati példákkal, a piackutatási szektor újszerű megoldásaival, kreatív módszereivel ismerkedhetnek meg az előadások és fórumok során. A rendezvényen piackutató szakemberek, tanácsadók, ügyfelek és szakmai szervezetek képviselői számolnak be a 2012-es év várható trendjeiről.

A programban szereplő előadások az iparág aktuális kérdéseit, újdonságait foglalják össze. Az előadók között szerepel Kertész Balázs, a Szinapszis Kft. ügyvezető igazgatója, illetve Bán Csilla kvalitatív igazgató is, akik az innovatív piackutatás témakörét járják körül előadásaikban. A Szinapszis cégcsoporthoz tartozó Mystery Visit Kft.-t Malonyai Katalin képviseli, aki a próbavásárlás módszeréről tart beszámolót.

A Kutatás 2012 rendezvénnyel párhuzamosan zajlik majd Tapolcán a Médiapiac 2012 konferencia. A két rendezvény között az átjárás biztosított.

A részvételi díjakat, akciókat megtekintheti és regisztrálhat itt.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: