Rólunk

Miért hcsmhu?

A hcsmhu az európai hcsmeu mintájára jött létre, amely a Healthcare Social Media Europe (Egészségügy és Közösségi Média Európában) szavak rövidítése.

A hcsmeu alapvető célja, hogy összegyűjtse az európai egészségügyről, gyógyszeriparról, orvosi és kapcsolódó jogi témákról szóló tweet-eket. Az alapítók, Andrew Spong es Silja Chouquet egy olyan felületet hoztak létre, ahol lehetőség van a közösségi média egészségügyi használatának népszerűsítésére és támogatására.

A hcsmhu céljai

A hcsmhu a Healthcare Social Media Hungary rövidítéséből származik. Célunk az egészségügyi online párbeszéd népszerűsítése, az ezzel kapcsolatos információk, hírek, kutatási adatok közzététele magyar nyelven. Feladatunknak tekintjük egy olyan közösség felépítését, amelynek tagjai fontosnak tartják a hiteles egészségügyi online források meglétét, a szakértők, orvosok és betegek hatékony kommunikációját az új médiumok segítségével és ezen kérdéseknek megvitatásában aktívan részt kívánnak venni.

Szakmai háttér

A blog létrehozásához a szakmai hátteret a Szinapszis Kft. biztosítja. Cégünkről bővebb információt az alábbi oldalakon talál.

A blog szerzőiről

Gyarmati Gábor

Vállalkozó és befektető, olyan piackutató és marketing kommunikációs cégek alapítója és tulajdonosa, mint a H2Online vagy a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. Érdeklődési körébe tartoznak a gyógyszeripari és egészségügyi marketing megoldások és kutatás, mystery shopping és online kommunikáció. Emellett nagy bor rajongó és a politikatudomány megszállottja. Elérhetősége: Gyarmati.Gabor (kukac) h2online.hu.

 

Hozzászólás

2 hozzászólás

  1. Remek kezdeményezés!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: